Veilig kopen bij Gouwe Meubel

Door meer dan 40 jaar ervaring heeft Gouwe Meubel een goede band opgebouwd met verschillende leveranciers waar nog steeds zaken mee wordt gedaan.
In vergelijking met veel andere ketens staat Gouwe Meubel juist voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij Gouwe Meubel heeft u gegarandeerd:

 Geen aanbetaling nodig
 Wettelijke garantie

Geen aanbetaling nodig
Heeft u een meubel gevonden wat perfect past in uw interieur? Bij Gouwe Meubel heeft u geen aanbetaling nodig. U betaalt pas bij aflevering van uw meubels.
Ook als u telefonisch of via mail een bestelling bij gouwemeubel.nl plaatst vragen wij u geen betaling vooraf. Wel zo’n veilig gevoel, dat u hiervoor geen online account hoeft aan te maken.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw aankoop wel direct te betalen via iDEAL of door een overboeking via uw eigen bank. Uw meubels worden altijd bij u thuis bezorgd!

CBW erkende woonwinkel
Aansluiting bij een van de vele (waarvan sommige in opspraak geraakte) internet-keurmerken of geschillen commissies worden door deze wet dan ook totaal overbodig. Sterker nog, er kan eerder sprake zijn van een nadeel daar men de consument beperkt met bepaalde verplichtingen mocht er een geschil ontstaan. Bijvoorbeeld als u een aanbetalingen heeft gedaan bij een aangesloten firma die tussentijds failliet gaat wordt u verplicht om elders en bij een CBW aangesloten partij een nieuwe aankoop doen om uw aanbetaling niet te verliezen.

Ook kunt u zich afvragen of er bij een geschil wel sprake is van een deskundig onafhankelijk oordeel als de betreffende winkel is aangesloten bij een zogenaamde branchevereniging mocht er een klacht ontstaan. De aangesloten winkels betalen namelijk een hoog bedrag om lid te zijn van deze organisaties. Een daadwerkelijk onafhankelijk en onpartijdig oordeel is daarom discutabel. Overigens weten wij uit ervaring dat de deskundigheid van de personen bij deze commissies, die uw geschil zullen beoordelen, vaak twijfelachtig is en dat het zeker geen register experts betreffen.

Of u nu op zoek bent naar een tafel, stoel, (relax)fauteuil of bank weet dat u met de nieuwe consumentenwet goed beschermd bent bij aankoop van uw nieuwe meubel.

Veilig kopen bij Gouwe Meubel
Twijfelt u nog en wilt u eerst een fauteuil uitproberen of heeft u advies nodig welke stoel het beste bij uw wensen en eventuele lichaamsklachten past? Maak dan een afspraak of kom direct naar onze winkel in Waddinxveen. U kunt gratis parkeren voor de deur. Wij staan altijd 5 dagen in de week klaar om u verder te helpen.  Uw meubels koopt u zeker, veilig en snel bij gouwemeubel.nl!