Interieuradvies

Gouwe Meubel komt naar je toe!

Gouwe Meubel Interieuradvies

Heeft u onlangs een nieuw huis gekocht of kan uw huidige interieur wel een update gebruiken? Wij begrijpen dat het door de huidige Corona situatie erg lastig is.

Vanaf nu helpen wij u met een geheel vrijblijvend interieuradvies door onze ervaren interieurstyliste bij u thuis!

Aan de hand van de volgende stappen realiseren wij samen uw nieuwe interieur.

Stap 1.
Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op voor het maken van een persoonlijke afspraak bij u thuis.

Stap 2.
Vul uw contactgegevens in en schrijf onder het kopje bericht zoveel mogelijk informatie over uw wensen en huidige situatie. Denk aan kleur, woonstijl en welke soort meubelen.
Geef ook aan of uw oude meubelen wilt inruilen want wij nemen alles retour.

Stap 3.
Wij zullen contact met u opnemen voor het maken van een persoonlijke afspraak. De afspraken kunnen ingepland worden van maandag t/m zaterdag in de ochtend of in de avond.

Stap 4.
Nadat we een afspraak hebben ingepland komt de interieurstyliste bij u thuis langs om de huidige situatie te bekijken.
De styliste heeft aan de hand van uw wensen stofstalen, kleurstalen, collectieboeken en eventueel video’s van de producten met zich meegenomen.

Stap 5.
Onze styliste heeft tijdens het persoonlijke gesprek alle benodigde informatie verzameld en gaat aan de hand van uw wensen een interieuradvies samenstellen.

Stap 6.
Wij nemen contact met u op, hierbij bespreken wij de offerte en eventuele vervolgstappen.

Door inmiddels 40 jaar lange samenwerking met verschillende meubelfabrieken weten we de beste prijs en kwaliteit te bieden aan onze klanten.

Uiteraard zullen we tijdens de afspraken minimaal 1,5 meter afstand houden en dragen wij ten alle tijde een mondkapje. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen.