Over ons

Gouwe Meubel Waddinxveen

Wie we zijn

Gouwe Meubel heeft een rijke historie. In 1982 heerste er economische onzekere tijden in Nederland. Er was weinig geld beschikbaar en tal hadden het zwaar.
René had al nodige ervaring opgedaan bij zijn vader die ook meerdere meubelzaken had. René zag de economische crisis niet als een probleem en nam één van de meubelzaken van zijn vader over. Het pand is sinds de oprichting gevestigd in Waddinxveen langs de Gouwe, en zo ontstond de naam Gouwe Meubel.

Gouwe Meubel heeft een groot assortiment meubelen. Verschillende woonstijlen zijn te vinden in de grote showroom.

Onze winkel

Onze winkel in Waddinxveen onderscheidt zich door de toegankelijkheid en de grote van de winkel. Onze showroom is bijvoorbeeld rolstoelvriendelijk ingericht, met deurdrempels, voordeuropgang en lift in het pand. Ook is onze showroom ontzettend groot. Ons winkel oppervlak is 2500 m2 waardoor we in staat zijn om een grote diversiteit aan meubels te laten zien.

Daarnaast biedt onze winkel een goede service. Door onze jarenlange ervaring op het gebied meubels, kunnen we u zo goed mogelijk helpen.

Tot slot bieden we de beste prijs en kwaliteit aan. Onze meubels worden uitermate zorgvuldig geselecteerd, zodat we u de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Gouwe Meubel Waddinxveen
Gouwe meubel maakt úw thuis!