fbpx

Goed zitten doe je bij
 Gouwe Meubel

Goed zitten doe je bij
 Gouwe Meubel

Wie we zijn

Meubels in Waddinxveen vindt u in allerlei soorten en maten bij Gouwe Meubel met een variatie in kleuren, materialen en stijlen. Dat maakt de kans dat u bij ons slaagt bijzonder groot. Ons aanbod van meubels varieert van klassieke bankstellen tot een bank met een modern en strak design, maar ook van romantisch tot minimalistisch. Uw wensen op interieurgebied kunnen bij ons vervuld worden. Kijk maar eens rond in het aanbod dat op de website Gouwemeubel.nl gepresenteerd wordt en breng daarna een bezoek aan onze showroom.

Onze showroom is tevens rolstoelvriendelijk ingericht, met deurdrempels, voordeuropgang en lift in het pand. Voel u welkom !

Mede door onze tevreden klanten hebben wij de tweede plaats mogen behalen bij de Sterkste Schakel.

Gouwe Meubel

Onze winkel

Onze winkel in Waddinxveen onderscheidt zich door de toegankelijkheid en de grote van de winkel. Onze showroom is bijvoorbeeld rolstoelvriendelijk ingericht, met deurdrempels, voordeuropgang en lift in het pand. Ook is onze showroom ontzettend groot. Ons winkel oppervlak is 2500 m2 waardoor we in staat zijn om een grote diversiteit aan meubels te laten zien.

Daarnaast biedt onze winkel een goede service. Door onze jarenlange ervaring op het gebied meubels, kunnen we u zo goed mogelijk helpen.

Tot slot bieden we de beste prijs en kwaliteit aan. Onze meubels worden uitermate zorgvuldig geselecteerd, zodat we u de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Onze klanten

Wanneer u een meubel in de winkel ziet is het soms lastig om in te beelden hoe het in uw interieur staat. Om hier een beter beeld van te krijgen hebben wij foto’s toegevoegd van de door ons geleverde meubels bij onze klanten thuis. Zo krijgt u wat sfeerimpressie’s en is het hopelijk makkelijk in te beelden hoe het meubel in uw huis zal staan.

 

 

 

 

 

Telefoon

(0182) 61 77 05

Email

info@gouwemeubel.nl

Adres

Brugweg 2,

2741 KX Waddinxveen

Fax: (0182) 61 07 74

KVK nummer290.25.448

BTW nummer: NL007.619.273.B01

Openingstijden

 

Maandag & Zondag:  Gesloten
Di - Wo: 10:00-17:30 uur
Donderdag: 10:00-17:30 uur
19:00-21:00 uur
Vrijdag: 10.00-17:30 uur
Zaterdag: 09:30-17:00 uur
Gouwe Meubel Waddinxveen
4.5
Based on 42 reviews
powered by Google
Call Now ButtonBel Ons